2008. március 27., csütörtök

Tortenesek

Ha minden igaz jovo heten mar lesz internet otthon is es akkor gyakrabban es tobbet tudunk majd irni, addig is fogadjatok szeretettel az ekezetektol mentes bejegyzeseimet :)

Bizonyara sokan tudjatok, hogy hugom, Kinga es baratja, Nandi mult penteken erkeztek hozzank latogatoba. Szombaton mennek majd haza. Szerintem a rendelkezusunkre allo idot eddig maximalisan kihaznaltuk. Ezen a heten kedden es ma voltam csak suliban es holnapra Balazs is szabit vett ki, igy tenyleg sok idot tudtunk Kinguekkal tolteni :)

Mult szomaton Dublin nevezetessegeit neztuk meg, majd szombaton ellatogattunk Bray-be, a DART egyik deli vegallomasa. Ott a Sea Life Centert neztuk meg. Sok erdekes halfajta es mindenfele tengeri kutyu talalhato ott es bar nem volt olyan hatalmas, mint az az akvarium, amit Kaliforniaban latogattunk meg, de nagyon erdekes volt es elveztem... remlem a tobbiek is! :) Bar aznap nagyon fujt a szel, felvettuk a harcot a hideggel es setaltunk a varosban.
Masnap (hetfon) a DART eszaki vegallomasait latogattuk meg: Malahide-ot, ahol egy szep kastelyt es a parkjat jartuk be, valamint Howth-ot, ami egy kis tengeresz falu volt, nagyon hangulatos volt, ott bejartuk a "fo" utcat, a csoport a vezetesemmel eltevedt... igy jartunk sikatorban, temetoben, es vegul egy regi templomhoz lyukadtunk ki. Aztan Balazs atvette az iranyitast es az eredetileg keresett varhoz mentunk ill. megneztuk a mellette leve National Transport muzeumot is.
Kedd delutan a dublin-i varban voltunk es megneztuk a St. Patrick katedralist is.
Tegnap pedig a tolunk par DART megallora levo Dalkey-be tettunk latogatast. Mindekozben finomakat foztunk, vasaroltunk, beszelgettunk, szoval hasznosan toltottuk a kozos idot.

Ja! Koszonom Akosnak az olasz szakacskonyvet, tegnap isteni fincsi parmai padlizsant keszitettem a segitsegevel... Aki nem szereti a padlizsant, az se fintorogjon, mert nagyon finom lett!

Tegnap ota sut a nap!!! El sem hiszem! Probalom elvezni a napsugarakat, ugyhogy lassan megyek is. Amint tudok ismet jelentkezek!

Nincsenek megjegyzések: