2011. szeptember 5., hétfő

Augusztusi hazalátogatásunk

Ott hagytam abba, hogy Nóri lebetegedett és kérdéses volt, hogy haza tudunk-e utazni. Végül szerencsére kedd estére Nóri lázmentes lett és szerdán már sokkal jobban volt. Így be mertük vállalni a csütörtöki utazást.

Az otthoni látogatások mindig nagyon gyorsan eltelnek. Ez nem is igazi nyaralás nekünk, inkább rohanás az egész. Sikerült igazi nyári kánikulát kifognunk otthon. Én ezt annyira nem is bántam, de szegény Nóri kicsit nehezen viselte a megszokott 20 fok helyett a 38 fokot... Azért ahhoz képest jól birta az utazást, az otthoni pörgést.

Egyik nap otthon csináltunk neki az erkélyen egy délutáni fürdőt. Nagyon élvezte a pancsolást és azt, hogy bohóckodtam neki:


A mostani látogatásunk fő programja Bettike és Zoli esküvője volt. Örültünk, hogy el tudtunk menni. Nagyon jól éreztük magunkat. Nóri nagyon jól viselkedett. A szertartáson végig aludt (vittük a babakocsiját és abban szundizott) majd velünk együtt vacsorázott, aztán ismét aludt éjfélig, utána felébredt és egy óra körül álmosodott, mentünk is vele a szállásunkra aludni.


Ilyen szépséges volt a menyasszony:
És ilyen szép volt a koszorúja:
Múlthét kedden jöttünk vissza Dublinba és Balázs szerdán már utazott is tovább, ezúttal Németorszgába ment a céggel csapatépítésre. Pénteken jött haza és a hétvégét már együtt töltöttük.

Nincsenek megjegyzések: