2008. június 15., vasárnap

Kerti parti és Farmer's Market

Tegnap elmentünk egy sütögetős kerti partira. Az egyik francia osztálytársnőm, Jade hívott meg minket. A buli Rathfarnham-ben volt, ami nincs messze tőlünk, de a dublini tömegközlekedés varázsa, hogy a külvárosok között csak úgy tud közlekedni az ember, ha először bemegy a belvárosba. Mi DART-tal bementünk a központba, elsétáltunk a buszmegállóhoz (majd' 10 perces séta), ott a 20 percenként járó buszra vártunk vagy 40 percet, azzal utaztunk fél órát és már meg is érkeztünk :) (összesen k.b. 2 órát utaztunk, pedig csak 6 kilóméterre mentünk, akár sétálhattunk is volna - Balázs)

Ilyen iszogatós, grillezős, beszélgetős jellegű volt a buli. Volt ott rengeteg francia, néhány német, egy román, egy lengyel és rajtunk kívül még egy magyar srác. Jókat dumáltunk, én franciául is :). Elég jól éreztük magunkat, 3 után értünk haza.

Ma ismét kimentünk a Farmer's Market-re. Vettünk sok finomságot (friss olívabogyót, cipót, almalevet, erdei gombás pesto mártást - Balázs). Én ettem igazi kínai kaját, dim-sum-ot, amihez utoljára San Fransisco-ban volt szerencsénk :).

Kiraktuk végre a fotóinkat a falra. Nagyon jól néz ki!

És tessék, a nap meglepetése: a törökök elverték Csehországot, ahogy a riporter is mondta "It is simply unbelievable!"

Nincsenek megjegyzések: