2012. június 3., vasárnap

Napirend 16 hónapos

Istenem! Mindig megdöbbenek, hogy hogy repül az idő. Nóri már 16 hónapos.

Az elmúlt napokban átállt a napi egyszeri alvásra, így a napirendünk az alábbiak szerint alakul:
Fél 7-kor ébredünk. Igen, szinte percre pontosan fél 7-kor kelt minket a Kisasszony. Balázs kel hozzá, ad neki reggelit, játszik vele. Nóri fél 10 küröl tízóraizik. Fél 12-kor ebédel. 12 körül szokott elaludni. 1-2 órát alszik. 3-kor uzsizik. 6-kor vacsizik, utána visszük is fürödni és 7 körül alszik el.

Délelőtt és délután is kimegyünk sétálni, játszótérre, vásárolni, mikor mi van terítéken.

Nórika már ügyesen totyog. Ha a közeli boltba megyünk, akkor gyalag szoktunk menni. Bár ilyenkor hazafelé már elfárad és cipelhetem a cuccokat és őt is haza. De sebaj, egy kis edzés nem árt :)

Az elmúlt hetekben gyönyörű időnk volt, így többször voltunk a közeli strandon, a parkban. Ezt a totyogós videót a parkban készítettem:


Az elmúlt hétvégén ellátogattunk a dublini állatkertbe. Nórinak nagyon tetszett. Bár sok állatot nem látott, mert messze votlak, vagy elbújtak a bokrok közé. De felismerte a zsiráfot, a majmokat és sok madarat. Szerintem az állatoknál is jobban tetszett neki, hogy szabadon garázdálkodhatott. Sokat gyalogolt. Sokszor már a kezünket se fogja. Nagyon jól éreztük magunkat!

From Nóra 1 évesen


From Nóra 1 évesen


From Nóra 1 évesen


From Nóra 1 évesen


From Nóra 1 évesen


From Nóra 1 évesen


Vasárnap a Marlay Parkba mentünk el. Ez egy szép, nagy park. Hatalmas füves résszel, erdővel, játszótérrel, szombaton és vasránap piac is van. Szóval bőven akadt látnivaló.

From Nóra 1 évesen


From Nóra 1 évesen


From Nóra 1 évesen


From Nóra 1 évesen


Nincsenek megjegyzések: