2011. október 24., hétfő

Újdonságok: mászik, áll(na) és puszit is ad már

Múlt héten ismét sok új dologot csinált Nóri. Mostmár egyre többször és egyre gyorsabban csücsül fel magától. Észre sem veszem és már ül is. Sokat mozog, állandóan mászik (nagyon jól jön a járóka, amit vettünk neki). Próbálja magát állásba felhúzni. Persze ha nyújtjuk a kezünket, akkor úgy már megy neki és próbálja magát a járóka, vagy a kiságy rácsainál is felhúzni.

Egyre többet gagyog. Ha beszélgetünk Balázzsal Ő is sokszor "beleszól", sőt van hogy próbál minket túlkiabálni. Ilyenkor bevonjuk őt is a beszélgetésbe :)

Van egy játéka, amibe felülről különböző formákat lehet dobálni. Rájött hogyan kell ezt a felső ajtót kinyitni és rendszeresen kiszedi a formákat, visszacsukja a fedelet és próbálja beletenni a formákat. Eddig néhányszor sikerült is, de csak véletlenül. Még nem jött rá, hogy a különböző formákat más helyen tudja beledobálni, de határozottan próbálkozik és nagyon jól eljátszik vele.

Szóval szépen fejlődik a baba, de a múlt heti újdonságok közül a számomra legkedvesebb az volt, hogy csütörtökön ebéd után először adott nekem puszit :) Odahajoltam hozzá, kértem puszit és Ő kinyújtotta a nyelvét és adott a számra egy nyelvespuszit :) Aztán ezt kétszer is megismételte. Ma reggel ismét kaptam egyet! Olvadozok ha csak rá gondolok...

Nincsenek megjegyzések: