2008. május 1., csütörtök

Zajlik az elet

Kedd este Balazs meghivott nehany kollegat pokerezni hozzank. Vegul 2 ember jott el: egy magyar szarmazasu, de mar regota Nemetorszagban elo lany es egy brit srac. Bar meg nem nagyon ismertek a pokert, eleg jo koroket jatszottunk. Elozo este csinaltunk mindenfele finomsagot, ugyhogy nem vartuk ures kezzel a vendegeket.

Hozzank tartva, Balazs kollegaja megjegyezte, hogy milyen messze lakunk a belvarostol (15 perc DART-tal)... hat azt hiszem minden relativ, mert budapesti viszonylatokban merve, a negyed oras tomegkozlekedes szerintem barati.

Tegnap este pedig egy olasz kollega baratnojenek a szulinapi partijan voltunk. Meglepetes-parti volt, amitol engem a hideg kiraz es azt hiszem, hogy az unnepelt (Lisa) is kelloen meglepodott, de azert jol sult el a dolog. Lisa egyenkent tegnap este jott vissza Olaszorszagbol Dublinba es amint beert a lakasba, egy sereg barat fogadta es nehany (koztuk mi is) ismeretlen arc. Az olasz par lakasa a Google iroda mellett van "kozel" a belvaroshaz (20 perc gyalog...).
Az unnepelt lany nagyon aranyos volt amugy: egy kisgomboc, tele energiaval, aki epp bohocnak oltozott. Rozsaszin harisnya es top volt rajta + meregzold ruha es egy csorgot tekert a laba kore. Roppant erdekes jelenseg!

A hetvegi wales-i kirandulasrol kozben lemondtunk es valoszinu, hogy inkabb Irorszagban maradunk es majd valamilyen kozelebbi uticelt valsztunk.

Azt hiszem ezek voltak a het legfontosabb esemenyei...

Ja kepzeljetek! Mar olvasok angolul... marmint konyvet, Jules Verne egyik klasszikusat olvasom: Around the World in Eighty Days. Eleg sokat ertek is belole! Ja es jovo het utantol mar egy magasabb csoportba fogok jarni :)

Na megyek is a delutani oraimra!

Nincsenek megjegyzések: