2008. február 27., szerda

Serviced apartment

Leírok még egy érdekes történetet.

Tudni kell az albérletről, ahol most vagyunk, hogy teljesen felszerelt: mosógép, mosgogatógép, vasaló, porszívó, TV, konyhafelszerelések és a többi.

Nos, második itt töltött napunkon elmentünk bevásárolni. Vettünk néhány élelmiszert és mivel nem szándékozunk sok időt itt tölteni, csak a legszükségesebb kiegészítőket szereztük be, mint pl. mosogatószer (mivel a lakásben nem volt a mosogatógépbe való tisztítószer), szemeteszsák, szóval tényleg csak a legszükségesebbeket, hogy tisztán és igényesen tarthassuk a lakást.

Tegnap, mikor megérkeztünk Balázs nem tudta első próbálkozásra kinyitni az ajtót, mert duplán be volt zárva, szóval valaki járt a lakásban. És én már lelki szemeimmel láttam, hogy kirámolták a lakást és a Google feljelent minket hanyagságért, vagy még rosszabb: a betörők -mert biztosan betörők voltak- még mindig bent vannak és benyitunk és lövöldözés, és már láttam, ahogy Marsi Anikó a Fókuszban csípőre tett kézzel felkonferálja, hogy "A fiatal magyar pár nem gondolta, hogy így pórul járhatnak, amikor Dublinba utaztak"...
Szóval ilyen pozitív gondolatokkal a fejemben tettem be a lábamat a házba és SURPRISE, minden a helyén volt. Na persze nem azon a helyén, ahol mi hagytuk, hanem a valós helyén. Szóval az ágyunkat megigazították, a törölközőket tisztára cserélték és a helyükre rakták, a mosatlant elmosták, a szemetet kivitték és rendet raktak... Merthogy ez egy "serviced apartment", azaz a szobalány járt nálunk.

Nincsenek megjegyzések: