2008. február 26., kedd

Albivadászat

A mai program ismét albérletek látogatása volt. Tegnaphoz hasonlóan, ma is Dun Laoghaire-ben egy újépítésű lakóközpontban (Harbour View) néztünk lakásokat.

Stílusukban nagyon különbözőek, íme a kilátás a 4-es számú albérletből -csak a szokásos jacht-kikötő... :)
Aztán így néz ki a nappalija:

Ez a fenti lakás annyira nem volt meggyőző... és az ügynök sem, aki megmutatta, Balázs először annyit mondott, hogy "nem szimpi" aztán "nem túl kedves" végül megkapta a "bunkó" jelzőt szegény ügynök...

A második lakás ügynöke már szimpibbnek mutatkozott, egy fiatal lány volt, aki egy igen komoly fekete BMW-vel érkezett és mint kiderült a lakás az apukájáé (egy ilyen lakás kb 700000 euróba kerül) szóval ez a háztűznézés jobban indult, remélem, hogy Balázs részéről ez inkább a csinos autónak tudható be, mint annak gazdájának... No de a lényeg, hogy ez a lakás még nincs berendezve, de saroklakás, így a nappalija és a konyha része sokkal tágasabb és világosabb, mint a többi lakásé. De Balázs vétózta ezt a lakást, mert nem tetszett neki a padlószőnyeg (és mert csak egy fürdőszoba volt)....

Íme a konyha ill. nappali és a Balázsom szépérzékét mélyen sértő padlószőnyeg...

És még egy fotó, a másik oldalról, ez ám a fényáradat :)

Végül felhívtuk a tegnap esti albérlet ügynökét, hogy nappal is meg szeretnénk nézni a lakást és délután még vele is összehoztunk egy randevút és íme a szívünk csücske, ami eddig a favorit:

Az utolsó albérlet megtekintésére már este került sor. Nekem a fenti mellett ez is nagyon tetszett, sokkal tágasabbnak tűnik a világos padló miatt, de Balázsnak pont ez az ami nem tetszett mármint nem a padló színe, hanem az, hogy műanyag volt, azért erről is csatolok néhány fotót:


Ma a lakásnézegetés közben volt időnk körülnézni a környéken és tökéletesnek tűnik. Pár perces sétával megközelíthető minden: TESCO, bevásárlóközpont, ahol rengeteg üzlet van, zöldséges, hentes, fodrász, mozi, és természetesen éttermek, pubok, kávézók széles válsztéka várja a kedves látogatókat (szép kerek mondat, csak nem illik ide, de sebaj! :)

Befejezésképp mutatok még néhány fotót a környékről, aztán végre valahára megnézzük a Fight Club-ot thanks to Clau! Holnap még megnézünk két lakást, de nagyon úgy néz ki, hogy a favoritunknál maradunk, ami ez esetben nagy előnyt jelent, hogy a tulaj bármilyen bútort hajlandó kicserélni, vagy berakni, nagyon rugalmasan kezeli az esetleges kiadásokat, ami másokról nem mondható el. Holnap ismét jelentkezünk és leírjuk a további fejleményeket!

Nincsenek megjegyzések: