2008. február 29., péntek

Gratulációk

Többek gratuláltak az albérletünkhöz.

Azt tudni kell, hogy itt ennyi pénzért az ember ilyen színvonalú lakást kap. Az, hogy szinte teljesen fel van szerelve (konyhafelszerelések: a kenyérpirítótól, a vízforralóig, az edényeken és étkészleten keresztül, ágynemműk, díszpárnák stb.) az itt egy ilyen lakásban teljesen normális alapfelszerelésnek számít.

Próbáltunk az albérlet kiválsztásakor hatékonyak lenni, így első körben azt döntöttük el, hogy Dublin melyik környékén szeretnénk majd lakni, ezután az interneten néztünk hirdetéseket és amint lehetett, fel is vettük az illetékesekkel a kapcsolatot.

Szerencsénk is volt, mert ebben a lakóközpontban most fejezték be a munkákat és múlt héten kezdték el a hirdetéseket és több ügynök is mondta, hogy jövő héten már biztos, hogy az összes lakásnak lesz bérlője. Elég gyors itt az ingatlanpiac. Szóval jó időben voltunk, jó helyen!

Ma szerettünk volna bemenni a városba és kicsit turistáskodni, de sajnos pocsék idő van: fúj a szél, az eső csepereg, szóval nem kimondottan kedvez a városnézésnek.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én is gratulálok a szép "albihoz". Ügyesek vagytok.

Üdv Apu