2008. február 25., hétfő

Albi #9

Ma 10 ügynököt/tulajt hívtam végig, hogy megtekintési időpontokat egyeztessek velük. A mai napra egyetlen egyet sikerült betáblázni.

Itt megjelöltem a térképen (zoom-olj ki, hogy látszódjon Dublin):




A fő hálószoba saját fürdőszobával:

A vendégszoba:

A fő hálószoba:
A vendég fürdőszoba:

A fő hálószobához tartozó fürdő (káddal):
A nappali a balkonról:
Azt mondták, hogy a bútor csak mutatóban van benne. Ha be szeretnénk költözni, akkor még változtathatunk rajta. Kérdeztem, hogy egy nagyobb asztalt be tudnának-e tenni. Mondta az ügynök, hogy nem probléma. Nagyképernyős TV-t és függönyöket is beszerelnek még, mert az most még hiányzik.
A bejárat 100 méterre van a DART megállójától. A Google irodáig 14-16 perc a DART menetideje és csúcsidőben 8 percenként jár. A környék is nagyon tetszett nekünk. Tele van éttermekkel, 300 méterre van egy bevásárlóközpont és a bejárattal szemben van pont a yacht-kikötő. Szép.

Utána beugrottunk a helyi "gourmet" hamburgereshez:


Hazafelé menet a DART-on (Dublin Area Rapid Transit - a helyi HÉV):
A képen tisztának és modernnek tűnik. Az is. A bal felső sarokban látszódik egy kis térkép, amin nyomon lehet követni, hogy honnan jött a vonat és hogy hová megy.

Mára ennyi. Holnap jelentkezünk a többi albérletről szóló jelentéssel: három időpontunk van holnapra és reggel még várok visszahívást két ügynöktől.

Ja! Hogy miért pont #9? A tizes listánkon ez volt a kilencedik. Holnap jön a 4-es, 5-ös és a 8-as.

Nincsenek megjegyzések: