2008. február 28., csütörtök

Meglőttük?

A reggeli shopping-projektet Balázs felülbírálta, így inkább a kinézett albérletünk lefoglalásával foglalkoztunk. Így találkoztunk a közvetítő ügynökünkkel, Simon-nal, és megbeszéltük vele a részleteket ill. a további lépéseket. Ma át is utaltuk az ügynökségnek az előleget és Balázs referencjiáját is elfaxoltuk (2 oldal elfaxolása 1 euróba került, atyavilág!!!), egyeztettünk vele azügyben is, hogy milyen kiegészítőket szeretnénk még a lakásba (pl. könyvespolc, nagyobb étkezőasztal).

Terveink szerint jövő hétfőn át is költözünk. Balázs aznap kezd a Google-nél, de nem hiszem, hogy ez gond lenne, ha hazajön munkából találkozunk Simon-nal, elintézünk még néhány papírmunkát, megkapjuk a kulcsokat és ennyi. Jövő héten beszélünk majd a Crown-nal (költöztető cég, akik a többi cuccainkat hozzák), hogy hozhatják a cuccainkat és elkezdőthet a szorgos kicsomagolás. Ha minden jól megy, jövő héten elkezdem az angolt, délelőtti kurzusra szeretnék jelentkezni és akkor délutánonként lenne időm pakolni és az egyéb házimunkákat elvégezni.

Szóval mozgalmas napok elé nézünk, de én ezt egy cseppet sem bánom!

Azért a vásárlás sem maradt el teljesen. A nap végén bementünk a városba megnézni a leárazásokat. Én nagyon bizakodóan vágtam neki a dolgonak, boltról boltra jártunk és Balázs be is gyűjtött magának 2 tök jó inget (nem feketéket, hanem csíkos bordó és lilás ingeket!!!) és vett még egy szívdöglesztő bőrkabátot is magának -ez utóbbiról megpróbáltam lebeszélni, mondván, hogy túl jól áll rajta, de ez csak olaj volt a tűzre és elhozta... :)

Nincsenek megjegyzések: