2008. március 31., hétfő

Nemsokara ismet otthon

Kinguek szombaton hazamentek... bruhuhu, de nagyon orulok, hogy ezt a hetet egyutt tolthettuk. Ahogy azt a sok foto is tanusitja, nem tetlenkedtunk :)
Tegnap Balazzsal ellatogattunk Enniskerry-be, azaz a tole nehony kilometerre levo Powerscourt kastelyba ill. annak birtokara. A kastelyt gyonyoru kert oleli korul, ha Balazsnak lesz ideje, tesz fel majd rola fotokat.


(Pont volt egy kis iőm :) --Balázs)

Lassan Dulbinba is megerkezik a tavasz. Bar meg mindig 12 fok korul ingadozik a homerseklet, a nap mar hosszabb idokre is kisut es ezt porbalom minel jobban kihasznalni. A helyiek ugy megorulnek a napocskanak, hogy rogton neki is vetkoznek, igy sokan vekonyabb kabatot hordanak, a nok szoknyat... A teli ruhadarabokat, mint: sal, sapka mellozik... (sokan el is kezdtek fagyit enni! --Balázs) En azonban a homerseklet emelkedese a gyakori napsutesek ellenere is meg kabatot hordok.

Jovo kedden megyek haza. Ket hetet leszek otthon. Meg pontosan nem tudom mely napokat toltom Terenyen es mikor leszek Budapesten, de igerem, hogy megprobalok mindenkivel talalkozni!

Nincsenek megjegyzések: