2012. január 17., kedd

Nóri pancsol - videó

Végre sikerült meggyógyulnom! Szerencsére csak egy enyhe nátha volt! Okulva már korábbi megfázós esetből, most időben elkezdtem szedni paracetamolt (az itteni dokim szerint ezt nyugodtan lehet szoptatás alatt is szedni) és az hamar helyre tett.

Viszont hétvégén Nóri volt beteg. Belázasodott. Más tünete nem volt, csupán a láz és az étvágytalanság. Hasnoló beteg volt nyáron, a hazautazásunk előtt. Akkor azonnal vittük orvoshoz, akkor azt mondták, hogy mivel semmilyen más tünet nincs, valószínű, hogy csak egy vírus. Ez ellen nem lehet sokat tenni, várni kell pár napot és a baba szervezete magától (természetesen magas láz esetén lázcsillapítóval) leküzdi a vírust. Ha pár nap alatt nem gyógyul meg, vagy más tünet is jelentkezik, vissza kell menni. Akkor 2 nap alatt meggyógyult. Szóval most nem rohantunk vele az ügyeletre. Kapott Nurofent, ami levitte a lázát. Vasárnap még gyógyszert sem kellett adni, mert nem volt magas láza. Hétfőre pedig el is múlt a láz. Bár még az étvágytalansága megvan, de remélem pár nap alatt az is rendeződik.

Tegnap este készült ez a pancsolós videó:


Hát így élvezi a fürdést :)

2 megjegyzés:

MabelEarth írta...

Szia,
ne haragudj hogy megkérdezem, de nem félsz hogy az ágyatokra pisil..? :)
Velünk többször előfordult már, talán ezért gondolok erre.
Nagyon aranyos Nóri, ha jól emlékszem most lesz 1 éves a napokban. Boldog szülinapot neki!

Eszter írta...

:) nem fordult még elő! Fürdés előtt bilire szoktuk ültetni és oda pisil, úgyhogy pisiveszély nincs! De jogos a kérdés, kisebb korában előfordult párszor :)

Igen, köszi! Jövő pénteken lesz 1 éves. Döbbenet, hogy milyen gyorsan repül az idő...