2011. augusztus 15., hétfő

Tud ám sírni is...

Mindig csak olyan fotókat, videokat teszünk fel, ahol Nóri mosolyog, gagyog, boldog... Nos, íme a bizonyíték, hogy tud ám sírni is ez a baba. Szerencsére tényleg nem ez a jellemző.

Azért leírom, hogy ez hogy történt. Épp fürdettük Nórit és Balázs szerette volna felvenni videora, hogy Nóri milyen csodálkozó arcot vág, amikor szappanozzuk a kezünket. Imádja ezt nézni. Elindította az első videot, én meg belekotyogtam, úgyhogy leállította és újra elindította. Másodszorra azonban rosszul tartotta a telefont (amit videokamerának is használunk), így az egész felvétel fejjel lefelé lett rögzítve. Aztán nekifutottunk harmadszorra is. Ekkor pedig mozgókép helyett állóképre volt állítva a telefon, így egy fotót készített. Na, belőlem olyan röhögés tört ki... olyan igazi mélyről jövő, hirtelen kacaj. Szegény Nóri erre nem volt felkészülve és nagyon megijedt. Ez volt a reakciója:


Szegénykém... Annyira megijedt, nem is akarta abbahagyni a sírást. Ki kellett vennem a kádból, hogy megnyugtassam. Egyem meg azt a kis mimóza lelkét :)

Nincsenek megjegyzések: