2013. július 25., csütörtök

Múlt heti érdekességek: hatalmas vitorlás, pénteki vacsora és tánc

A múlt hetünk nagyon jól telt. Még tartott a szokatlan meleg, így ismét sokat voltunk a szabadban.

Egyik reggel séta közben láttam, hogy a gátnál kikötött egy nagy hajó. Elnéztünk arra és egy hatalmas -mint utóbb kiderült a világ második legnagyobb - vitorlás hajója állt a kikötőben. Csodaszép volt! Még Norci is felkiáltott, hogy "Wow, mekkkkkora hajó!" :)



Péntek délután Nóri jó sokat aludt, így elcsúsztunk az uzsonnával és emiatt a vacsorával is. Így volt időnk kisétálni Balázs elé az állomásra. Nóri mindig úgy örül, ha Balázs elé megyünk.
Élveztük a meleget, a napsütést és sétáltunk egy kicsit. Nóri még a játszótérre is bement egy kicsit csúszdázni.


Levendulák között... :) 

Majd beültünk egy közeli étterembe, a Travel-be vacsorázni. Az étterem nem volt túl zsúfolt és az akvárium mellé kaptunk helyet. Ez pont kapóra jött, mert a héten Nórival készítettünk egy kis akváriumot papírtányérokból és így megmutathattam neki, hogy milyen is az igazi akvárium. Mondanom sem kell, hogy Nórinak nagyon tetszett.



Az étterem nem volt rossz. Tetszett, hogy nem hatalmas adagokat adtak. A kiszolgálás, kaja minősége és tálalása is jó volt, de azért nem ütötte meg azt a szintet, amit az Alexis. Ez utóbbi volt a kedvenc éttermünk itt a környéken, de sajnos bezárt.

És akkor a végére még mutatok nektek egy rövid videót. Ez most Norca kedvenc száma.

Nincsenek megjegyzések: