2012. május 8., kedd

Májusi hosszú hétvége

A tegnapi nap (május első hétfője) munkaszüneti nap volt, így egy hosszú hétvégét tölthettünk együtt. Nagyon jó volt! Szombaton egy magyar pár - Andrea és András -, valamint kislányuk Emma jött el hozzánk látogatóba. Mivel gyönyörű idő volt, kimentünk a parkba és a játszótérre sétálni. Összefutottunk Balázs fönökével és a családjával. Bár ők is a környéken laknak és rendszeresen járnak a parkba, ez volt az első alkalom, hogy találkoztunk velük. Hazafelé megálltunk egy kiülős helyen teázni. Nagyon klassz volt. Mi élveztük a felnőtt társaságot, Nórinak pedig nagyon tetszett, hogy szabadon garázdálkodhatott. Főleg a kiülős rész nyerte el a tetszését. Kavicsokat gyüjtött, mászkált, nézte a kutyusokat és a járókelőket. Egy apuka, látva, hogy Nórinak mennyire tetszenek a kutyái, odahozta őket. Szelíd, aranyos kutyusok voltak, de jó nagyok. Nóri kicsit meglepődött, amikor meg akarták nyalogatni őt a kutyusok, kicsit visszahátrált :) De nagyon tetszett neki a két kutya.

Szombaton a Killruddery Kertben voltunk. Ezt a helyet Andrea ajánlotta. Már olvastam korábban erről, de valahogy kimaradt eddig. Most viszont bepótoltuk és nagyon jól éreztük magunkat! A park hatalmas, vannak elkerítve háziállatok (kakas, tyúkok, malac), van még kacsa, liba és rengeteg szépen karban tartott zöld fű, ahová ki lehet ülni piknikezni. Van egy kis erdős rész is. Szóval bőven akad felfedeznivaló. Nekem különösen tetszett, hogy kutyákat tilos bevinni, így a fűben nyugodtan lehet hagyni mászkálni a kisgyerekeket. Sajnos az idő nem volt valami napos. Sőt, egyszer el is eredt az eső, de szerencsére pont fedett helyen voltunk, ebédeltünk, úgyhogy nem áztunk el.

From Nóra 1 évesen


From Nóra 1 évesen


Aznap volt egy gyerekrendezvény: "Teddy Bear Picnic" azaz volt két hatalmas maci, akik a gyerekeket szórakoztatták. Más programok is voltak, volt pl. maci kórház, ahol a szakadt, "sérült" macikat "meggyógyították".

From Nóra 1 évesen


From Nóra 1 évesen


From Nóra 1 évesen


From Nóra 1 évesen
From Nóra 1 évesen
From Nóra 1 évesen


Mi csak nagyokat sétáltunk, megnéztük az állatokat és a homokozóban mászkáltunk egy kicsit. Délután jöttünk is haza. Nóri teljesen kidőlt: még a kocsiban elaludt. Hazaérve arra sem ébredt fel, hogy kivettük a kocsiból és hogy levetkőztettem, illetve, hogy az ágyába tettem. Aludt, mint a tej :)

Tegnap itthon voltunk. Délután kimentünk a parkba és vásárolni. Egyébként itthon pihentünk.

Nincsenek megjegyzések: