2011. március 13., vasárnap

Repülnek a hetek

Hihetetlen milyen gyorsan repülnek a napok, a hetek. Mindig csak azt veszem észre, hogy már megint hétvége, és aztán egy újabb hét.

Norcika szépen növöget. Már több, mint 4,5 kg.

Múlt csütörtökön voltam vele BCG oltáson. Még a kórházban kaptunk egy telefonszámot, amit fel kellett hívni, hogy erre az oltásra időpontot kapjunk. Itt Dun Laoghaire-ben van egy csecsemőgondozó központ és oda kellett elvinnem Nórit. Nagyon izgultam, de szerencsére gyorsan ment a dolog és csak kicsit sírt.

Nórival legközelebb két hét múlva megyünk a háziorvosunkhoz. Tetőtől talpig megvizsgálják majd.

Az elmúlt hetekben gyönyörű idő volt. Ha szép az idő, mindig megyek Nórival sétálni. Legalább egy órát mászkálok vele itt a környéken. Mindig elcsodálkozom, milyen sok a kisgyerekes szülő...

Az előző bejegyzéseimre sokan írtatok. Ezúton is köszönöm a biztató szavakat és a hasznos tanácsokat. Sokan írtátok, hogy az első 6 hét a legnehezebb és hogy utána a dolgok majd rendeződnek. Természetesen nem hittem nektek, de úgy gondolom, igazatok lesz :) Mintha kezdene a napi rutinunk kialakulni. A szopizás már nagyon jól megy. Mi is kezdünk jobban alkalmazkodni Nórihoz. Nem hiába hívják az első 6 hetet gyermekágyi időszaknak.

Persze a dolgok folyamatosan alakulnak és minden nap egy kicsit más, de ez legalább garantálja a változatosságot. Napközben egyre többet van ébren Nóri. Ilyenkor próbálom szórakoztatni őt :)

Képzeljétek! Múlt pénteken mosolygott először! Azt hittem felzabálom, olyan kis aranyos volt. Azóta folyamatosan próbálom lencsevégre kapni ezt a pillanatot, de eddig még nem sikerült.

Jövő héten érkezik Lénárd látogatóba. Csütörtök, március 17-e, Szent Patrick nap, ami itt nemzeti ünnep. Lehet, hogy Balázzsal bemennek majd a városba az fesztiváli felvonulásra. Én ezt inkább kihagyom és Nórival itthon maradok.

Nincsenek megjegyzések: