2010. július 7., szerda

Doktor a családban

Az elmúlt hétvégén villámlátogatáson voltunk otthon. Húgom - Kinga - öt év szorgalmas és kitartó tanulás után megszerezte a jogi diplomát a Szegedi Tudományegyetem jogi karán. Hétvégén volt a doktorrá avatása és diplomaosztója. Rémségesen büszkék vagyunk rá!

Péntek este érkeztünk Magyarországra és szombat reggel anyuékkal együtt lementünk Szegedre. Az ünnepség a Szegedi Nemzeti Színházban volt, ami gyönyörű helyszín. Maga a ceremónia is nagyon igényes volt. Az ünnepség után a szűk család és Kinga néhány barátnője, elmentünk egy étterembe, ahol nagyon sokat és nagyon finomakat ettünk. Még aznap mentünk is vissza Budapestre, vasárnap pedig repültünk Dublinba. Igencsak rövid villámlátogatás volt, de megérte!


Nagyon büszke vagyok a pici húgomra. Emlékszem, hogy egész kicsi kora óta mondta, hogy ügyvéd szeretne lenni. Már kiskorában is érdekelte a híradó, a politika, a történelem. Sok-sok kemény tanulással járó év után sikerült elérnie a célját. Most még az egyetemen marad befejezni a francia nyelvű jogi képzést, közben elkezd munkát keresni.

Ezúton is gratulálunk és hasonló sikerekben gazdag jövőt kívánunk Neki!

Nincsenek megjegyzések: