2008. augusztus 14., csütörtök

Utazunk haza :)

Holnap korán reggel indulunk haza. Sűrű, mozgalmas hetünk lesz. Szeretnénk mindenkivel találkozni, de sajnos az időnk limitált...

Kis ízelítő a magyarországi programjanikból:
holnap Balázs szüleivel leszünk, meglátogatjuk nővéreméket, este pedig barátokkal megyünk be a városba. Már ailg várom, hogy lássam a pici Livikét :). Szombat délelőtt Balázs apukáját látogatjuk meg, délután pedig megyünk Szigetelni. Vasárnap a kecskeméti repülőnapra nézünk ki. Hétfőn megyünk haza Kisterenyére szüleimhez :). Szerdán természetesen megyünk a Red Bull Air Race-re, aztán péntek estig Budapesten leszünk. Ha jó lesz az idő, pénteken csinálunk egy kerti partit. Remélem tudok találkozni a régi munkatársaimmal, Clauékkal, a régi salsa-s csoporttársakkal, stb... Szombaton ismét anyukémákhoz utazunk és vasárnap jövünk is vissza. Igyekszünk mindenkivel felvenni a kapcsolatot és találkozni. Természetesen Ti is hívhattok, a magyarországi telefonszámainkon, ill. az ittenieken is el tudtuk érni minket.

Bonanza-t, Kispált, KFT-t, István a királyt hallgatok, mintha olyan nagy hazafi lennék... :)

Nem tudom írtam-e már a felfedezett salsa sulimról... Na akkor gyorsan írok! Képzeljétek! Pár hónapja voltunk egy házibuliban, ahova egy kedves francia osztálytársnőm hívott meg minket. A társaság nagy része francia ajkú volt, ám csodák csodájára volt rajtunk kívül egy magyar srác. Beszélgettünk vele és mint kiderült pár hete jár salsa-ra. Mint megtudtam egy magyar pár indított itt Dublin belvárosában salsa oktatást, magyaroknak. Lenéztem egy órára és bár elég kezdő a csapat, nagyon jól haladnak. Tényleg minden elismerésem. Azok után, hogy itt milyen katasztrofális salsa csoportokban voltam, felüdülés volt a tánc velük. Múlt csütörtökön volt lent az iskolában egy kis buli, ahová lemerészkedtem és jót mulattam :). Tényleg elég ügyesek és volt lent egy srác, aki 2 évet salsazott otthon és táncoltunk... És olyan nagyon jó volt!
Ja aztán pénteken a mocsok módon fiatal és idióta spanyol osztálytársaimmal keveredtem el valami buliba... Szóval a múlt hét vége hamar elrepült és Balázsom már itthon is volt :). Egyébként is repkednek a hetek, de ez az augusztus nagyon hamar elszállt.

Holnap este lehet, hogy bemegyünk a városba, majd kontaktálunk mindenkit, hogy mi merre hogyan meddig és egyébként is... :)
UPDATE: este 19:30-ra foglaltunk asztalt a Stex Házba.

Nincsenek megjegyzések: