2008. augusztus 25., hétfő

Augusztusi nyaralás otthon

Nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon jó volt látni Titeket!

Szerencsére nagyon sok program belefért ebbe a bő egy hétbe. Már érkezésünk estéjén találkoztunk barátokkal. Aztán szombaton mentünk Szigetre. Az R.E.M. koncert nagy csalódás volt. A hangosítás rémes színvonala elvette a koncert varázsát, de feltaláltuk magunkat és megnéztük más koncerteket is. Már szinte szokássá vált, hogy Bécóval mindig összefutunk a Szigeten és idén nagyon hiányoltuk... A szerencsés véletlennek köszönhetően találkoztunk Egmonttal (Balázs Zürich-ben náluk szállt meg) és vele buliztunk.
Szombaton meglátogattuk Balázs apukájáékat, ahol olyan isteni sültkacsát ettünk, hogy azóta is emlegetjük :)
Természetesen voltunk a kecskeméti repülőnapon, ami "kötelező" program. A szervezés és a show jó volt, de én már a harmadik alkalommal látogattam ki és nem találtam olyan szórakoztatónak, mint az előző alkalmak során. Legalább élveztem a finom napsütést :) Aztán voltunk otthon anyuéknál (Bátonyterenyén), ami persze - mint mindig - most is tökéletes kikapcsolódást és feltöltődést jelentett: sok finomsággal és a családom kimondhatatlan szeretetével.
Budapesti tartózkodásaink során Balázs anyukájáéknál voltunk. Természetesen itt is rengeteg finom kaja és nyugalom várt minket.
Voltunk még Clauékkal Corvin tetőn és persze meglátogattuk nővéreméket és gyönyörködtünk pici unokhugomban, Livikében :) Már kész kis hölgy!

Most nyert igazán értelmet az "itthon" és az "otthon" közötti különbség.

Képes összefoglaló a hét élményeiből:

Nincsenek megjegyzések: