2011. május 26., csütörtök

Már négy hónapos

Jézusom, hogy repül az idő! Nóri már négy hónapos. Sajnos nem tudom a pontos méreteit, de jövő héten megyünk a védőnőhöz, ahol gondolom megmérik. Megírom majd az adatokat.

Nórika nagyon jókedélyű babucika. Sokat mosolyog, nevet, "dumál", magyaráz. Elég csak ránézni és rögtön fülig ér a szája.

Már megtanulta szopizni az ujját. A nagyujját szopizza, főleg a jobb kezén. Ennek nagy előnye, hogy elalvásoknál is cumizik és így simán elalszik napközben és este is. Nem kell altatni. Sokat tornázik. Már oldalra tud forulni. Néha olyan nyakatekert mutatványokat csinál, hogy engem a szívbaj kerülget. Szerintem hamarosan megfordul.

A legújabb az, hogy reggelente "énekel". Hihetetlen hangokat ad ki, amikor felébred. Ilyeneket napközben nem nagyon szokott csinálni. Ezeket a magas, sikítozó hangokat a reggelekre tartogajta, ez a biztos ébresztő :)

Napközben sokat játszunk közösen, de egyedül is nagyon jó elvan.


Az esti menetrendünk még kialakulóban van. Ami fix: az esti fürdéssel megvárom Balázst , 7 körül fürdetjük és 7-8 között szokott Nóri elaludni. Reggel 7-8 között ébred, de van, hogy egy kicsit korábban.
Mióta hazajöttünk, voltak olyan esték, hogy Nóri kétóránként ébredt enni. Tegnap és ma este viszont csak 4-5 óránként ébredt. Remélem ez a közeljövéőben így is marad :)

Az elmúlt napokban nem nagyon volt lehetőségünk kimenni Nórival. Nagyon fújt a szél és szürke, esős idő volt. Mára azonban kisütött a nap, így kimentünk sétalni és vásárolni. Kivételesen ébren volt a Tescoban. Nagyon tetsztett neki. Sokat nézelődött.

Nincsenek megjegyzések: